نصب روشویی

جدول محتوا

نصب روشویی کابینتی و معمولی

نصب روشویی پایه دار , دیواری , کابین دار و سنگی

نصب و تعمیر شیرالات بهداشتی ساختمانی .

اجراو تعمیرات لوله کشی آب , فاضلاب و شوفاژ

اجرای لوله کشی آب سرد و گرم روکار و توکار .

نصب و تعمیرات توالت فرنگی و والهنگ سرویس

نصب شیرالات و لوازم روکار و توکار بهداشتی

آموزش نصب روشویی کابینتی

نصب روشویی کابینتی

با توسعه شهرنشینی , دکوراسیون ساختمانها بویژه منازل از اهمیت بخصوصی برخوردار شد , تا حدی که دکوراسیون سرویسهای بهداشتی و چیدمان آنها نیز مدنظر  سازندگان و مالکین ساختمانها قرار گرفت و بدین ترتیب کم کم استفاده از  روشویی کابینتی یا کابین دار و مدلهای دیگر  بجای روشوییهای سرامیکی رایج شد .

به غیر از شکل و رنگ بندی روشویی و نمای ظاهری آنها , در برخی از آنها جادار بودن آنها برا قرار دادن لوازم بهداشتی نیز برای بسیاری مهم تلقی میگردد .

نصب روشویی

آموزش نصب روشویی کابینتی دیواری

برای نصب روشویی کابینتی دیواری یا بدون پایه با توجه به تنوع آنها روش واحدی ندارند , اما در تمام روشهای نصب , استحکام نصب حرف اول را میزند . یعنی روشویی کابینتی طوری به دیوار متصل شود که حتی با نشتستن یک فرد روی آن تکان نخورد .

روشویی کابینتی معمولا تو تکه هستند که یک تکه کاسه و یک تکه کابینتی بوده و کاسه به طور متقارن روی کابینت مینشیند .

طریقه نصب سنگ روشویی

بسیاری از سنگهای روشویی سوراخ مشخصی برای اتصال به دیوار دارند . پیچ رولپلاک مخصوص نصب روشویی , بست روکا نامیده شده و حدود 8 تا 10 سانتیمتر طول دارند و معمولا یک جفت بوده و با درل کردن دیوار و قرار دادن رولپلاک داخل دیوار و سپس پیچ کردن سنگ روشویی به دیوار روشویی نصب میشود .

1-برای سوراخکاری دیوار سرویس بهداشتی نیز ابتدا با ماژیک علامت گذاری نموده و سپس با بررسی اینکه درل کاری شما به سیستم لوله کشی منزل و سیم کشی برق آسیب نمیرساند , اقدام به نصب مته مناسب و سوراخ کردن دیوار میکنید .

2-یکی از نکاتی که در وصل روشویی سنگی و سنگ روشویی بایستی مورد توجه قرار بگیرد , عبارتست از تراز بودن سنگ روشویی و ارتفاع تمام شده نصب سنگ روی دیوار .

3-البته رعایت فواصل جانبی و اینکه لوله کشی آب و فاضلاب در زیر روشویی قرار بگیرند نیز از مهمترین اولویتهای مکان نصب است که حتما به آن توجه میکنید .

4-باز و بسته شدن درب سرویس بهداشتی نیز پیش از نصب مورد واکاوی قرار دهید .

5- ارتفاع تمام شده روشویی از کف سرویس بهداشتی حدود80 تا 90سانتیمتراست.

6-اگر که سنگ روشویی سوراخی برای پیچ کردن نداشت بایستی کابین روشویی نصب شده و سنگ روی آن قرار بگیرد .

7-در صورتیکه سنگ روشویی بدون کابین میباشد , با بست روکا و چسب آکواریوم به دیوار محکم میشود . البته برای افزایش استحکام چسب بایستی 24 ساعت پس از زدن چسب از استفاده از آن اجتناب نمایید .

قیمت نصب روشویی

نصب کابینت روشویی

تمام نکاتی که در نحوه نصب سنگ روشویی گفته شده , بایستی در جای گذاری روشویی پایه دار و بدون پایه مورد توجه نصاب روشویی قرار بگیرد , منتها در نصب کابینتی روشوییهایی که سنگ آنها جای پیچ نداشته بهترست , ابتدا کابینتی نصب شود و سپس اقدام به قرار دادن سنگ روشویی روی , کابینت نماییم .

در قرار دادن کابینت روشویی , پس از جایگزاری و رعایت فواصل جانبی در و دیوار , ارتفاع تمام شده و علامت گذاری جای نصب , جای شیرهای پیسوار و لوله فاضلاب بوسیله گردبر یا دریل پشت کابینت بریده شده تا بتوانیم , روشویی را به دیوار متصل کنیم .

برای چسباندن کابینت میتوانید در صورتیکه و لوازمی برای اتصال به دیوار داخل پک روشویی نبود , از اتصال L شکلی که در ابزار فروشیها موجود است , کمک گرفته و بسته به سنگینی و سایز روشویی با پیچ کردن L ها در فواصل مورد نظر کابینت را محکم نموده و پس از آن با چسب سیلیکون کابینیت و سنگ را از چسب کاری کنید تا استحکام آن پس از یک شبانه روز استفاده نکردن افزایش باورنکردنی کند .

ما اینجا قصد تبلیغ نداریم اما گول برخی از برندهای چسب خارجی و … را نخورده و از چسبهای ایرانی مانند چسب آکفاریوم ضد باکتری غفاری و کاسپین که در رنگهای مختلف عرضه میشوند , استفاده نمایید .

چسب زدن اطراف روشویی علاوه بر استحکام ,موجب آببندی و عدم نفوذ آب به پشت روشور و جلوگیری از مشکلات احتمالی که بوجود آورد , خواهد شد .

وصل کردن شیرالات نیز پس از اتمام کار صورت میگیرد , دقت نمایید که شیر دستشویی دو شیلنگ سرد و گرم داشته که از سوراخ روشویی بیرون آورده و به شیرهای پیسوار متصل میکنید .

سپس اقدام به وصل کردن سیفون دستشویی که وظیفه انتقال آب حاصل از شستشو به لوله کشی فاضلاب است را مینماییم .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید